Ztech elektromos kerékpár a kedvenc könyvesboltosomnak

Biztos Veletek is megesett már, hogy nagyon megszerettetek egy üzletet. Mert szerintem nem csak egy étterem vagy egy bár, de akár egy bolt is a törzshelyeddé válhat, ahová mindig szívesen térsz vissza, mert már névről ismernek, és ahol adott esetben akár személyes témákról is beszélgetnek Veled. Mivel én rettenetesen szeretek olvasni, illetve könyveket gyűjteni, így egy könyvesbolt vált az én törzshelyemmé. Az idős tulajdonos már mosolyogva köszönt, és rögtön mondja is, milyen újdonságok érkeztek, ha betérek hozzá. Mindig kellemesen elbeszélgetünk akár irodalomról, akár egyéb témákról. Így került egyszer szóba az is, hogy nagyon elege van abból, hogy minden nap volán mögé üljön és elvezessen idáig, viszont a sétát koránál fogva már nem bírja úgy. Ezen a ponton gondolkodtam el rajta, mi lehetne számára a megoldás, és otthon némi kutakodás után jött a szikra: kellene neki egy ztech elektromos kerékpár!

Ezek az elektromos kerékpárok nagyon hasznosak, főleg olyan helyen, ahol kisebb a forgalom. Értelemszerűen Budapest belvárosában annyira nem venni hasznukat (arról nem is beszélve, hogy sok helyen nincs biztosítva a biztonságos és szabályoz közlekedés), mi viszont egy nyugodt kisváros vagyunk, ahol rengetegen használnak ilyet. El is kezdtem hát önszorgalomból kutatni, honnan lehetne jó áron egy minőségi darabot rendelni. Így akadtam a motorbolt.co.hu oldalára, ami egy Dunaföldvári kereskedés webshopja, és ahonnan nem csak motorokat és azokhoz tartozó alkatrészeket, kiegészítőket, ruhákat lehet venni, hanem biciklikkel, így elektromos kerékpárokkal is foglalkoznak! Például a ztech elektromos kerékpár az egyik fontos szekciója a kínálatuknak, a teljesen egyszerűtől a zárt karosszériás villanymopedekig. Itt bárki megtalálhatja azt, ami az ő ízlésének és igényeinek megfelel.

Legközelebb, mikor ellátogattam a kedvenc helyemre (ami az olvasási szokásaimat tekintve nem sokkal később volt), elő is adtam a kutatásom eredményét a tulajdonosnak. Érdeklődve hallgatta, mi mindent találtam, és megengedte, hogy a pultnál lévő számítógépen kikeressem és meg is mutassam neki a motorbolt.co.hu oldalán a ztech elektromos kerékpár kínálatot. Láthatólag nagyon tetszett neki, mert nem sokat szólt, viszont az arcára volt írva, mennyire elgondolkodott. Még amikor fizettem az új könyvemért, akkor is a monitort nézte fél szemmel, és köszönni is majdnem elfelejtett. Amikor két héttel később ismét arra jártam, máris láttam a komoly változást. Felszereltetett a járdára a bolt elé egy kerékpártárolót, és ott volt kiláncolva a vadonatúj ztech elektromos kerékpár! Gondoltam is magamban, hogy ejnye, de jó tippet sikerült adnom! Be is néztem, és az öreg alig bírta hagyni a frissen vásárolt villanybringája dicséretét. Nekem is nagyon hálás volt persze, kaptam is tőle 20% kedvezményt a következő könyvre, de természetesen nem ezért segítettem neki. Én egyszerűen csak örülök, hogy kicsit megkönnyítettem az életét.