Egy könyves bolt, ami megmentette barátnőm szellemi erejét, mikor 2 mérettel nőtt meg a ruhamérete

Egy kellemetlen és makacs betegségen van túl kedvesem, ami majdnem fél évig az ágyhoz láncolta. Elég nagy letargiát okozott neki, hogy nem tudja elhagyni a lakást, sőt az ágyat sem, mert az addigi napi rutinját, ami fitten és vidáman tartotta nem tudta űzni. Szerencsére a házunktól nem messze van egy nagyon remek könyvesbolt, ahol olyan remek eladó van, aki tudta, hogy melyik a legjobb könyv olyan helyzetben. Szerencsére így a kedvesem el tudott menekülni a letargiából a könyvek csodálatos világába és így, amikor már kilábalt a nehézségeiből egész jól érezte magát lelkileg. Már csak egy probléma volt, hogy kihízta a ruháit, a sok fekvés és a betegség mellékhatása végett.

Az első hét a gyógyulás után azzal telt, hogy online ruhaboltokat nézegettünk, mert nem volt miben kimenni a házból. Nehezen találtuk meg az az üzletet, ami barátnőmnek a tetszését elnyerte volna, de csak sikerült. Mivel már beköszöntött a jó idő nem csak farmer meg pulóverre van szüksége, hanem egy elegáns, divatos tunika is jó ha kéznél van! Hisz ezek a ruhadarabok napsütésben és egy lágy szellő esetén a legjobb választás!

Nem gondoltam volna, de elég jól viseli ezt a nagy változást barátnőm, ami a testén ment végbe. Bár a sok dekoratív öltözet mellett, az oldalról még rendelt sport ruházatot is, mert vissza akarja nyerni ”versenysúlyát” én meg miért gátolnám ebben!

A legjobb az egészben, hogy minden ruhadarabot egyetlen online butikból meg tudtuk rendelni és kedvesem állítása szerint, „Ezek a ruhák valóban az én ízlésemnek vannak kitalálva”. Valóban szimpatikus az oldal, főleg az tetszett, hogy a molett női ruhák, molett modellekkel vannak bemutatva és egy mosolygós molett nő elég jól ösztönzi a célközönséget, hogy vásároljon. Bár ezt lehet, csak én gondolom így, de egy frappáns megoldás ez az oldalon! Emellett még ami tetszett az oldal struktúrájában, az, hogy minden hasznos infót feltüntetnek. Könnyedén meg tudtam, hogy mennyi lesz a szállítási idő, mi van a kosaramban, és ha szükséges, azonnal segítséget tudtam kérni az ügyfélszolgálatuktól. A legutóbbira nem volt szükség, mert minden rendben és zökkenőmentesen ment!

A megrendelt ruhák a megjelölt szállítási időn belül megérkezett, kifogástalan állapotban, és azóta is remek szolgálatot tesznek. A divatos tunika lett először kipróbálva, mert annyi ágyhoz kötött idő után, a legjobb formájában akart megjelenni a nagyvilág előtt!

Örültem, hogy egy ilyen zord időszakon túl vagyunk, mert nagy megpróbáltatás volt ez a kapcsolatunkra nézve, de szerencsére minden a legnagyobb rendben ment. Hálás vagyok a könyvesbolt eladójának, hogy remek könyveket ajánlott és az internetes butikunknak, ami a minőségi és egyedi ruhákkal tudta feldobni kedvesemet!