Válltáskát kértem a születésnapomra

Imádok a könyvesboltban lassú sétákat tenni és elmerülni az emlékekben. Emlékszem arra, amikor mi a nagymamámmal voltunk közösen itt a könyvesboltban, amikor ő vitte az egész boltot, akkor nagyon sokat segítettem be neki, és mindig is arról álmodoztam, hogy majd felnőtt koromban nekem is lesz egy saját könyvesboltom. Áldottnak is érzem magamat azért, hogy a családban maradt ez a kis vállalkozás, és hogy végül átvehettem. Így másoknak is átadhatom azt az érzést, amiket én éreztem akkor, amikor a könyvesboltban sétálgattam és felfedeztem az újabb és újabb történeteket a polcokon. Sokan azt gondolják, hogy unalmas a könyvesbolti élet, de ez nem igaz, hiszen nagyon sokan betérnek, akikkel nagyon jókat lehet beszélgetni.

Amikor még nem dolgoztam aktívan a könyvesboltban, a párom minden egyes ünnepre valamilyen könyvet ajándékozott nekem, de mióta itt dolgozom, azt mondja, hogy nagyon nehéz nekem ajándékot vásárolni, így most a szülinapom alkalmával úgy döntöttem, hogy segítek, és elküldtem neki a Válltáskák – Anna táska webáruház oldal linkjét. Bár nem mondtam meg konkrétan, hogy melyik táskát szeretném, csak azt, hogy innen válasszon egy táskát a fekete színű, nagyméretű táskák közül, hogy elbírjam cipelni majd a könyveket. Az biztos, hogy ebben a kínálatban szerepel Tamaris női válltáska és több olasz női válltáska is. Igazából bármelyik táskának nagyon örülnék a Válltáskák – Anna táska webáruház kínálatából.

Amikor hazamentem, mondta, hogy nem is olyan bonyolult az oldalnak a használata, mint ahogy ő először hitte, csak megijesztette az, hogy milyen bőséges kínálat van, és azt gondolta, hogy nem fog tudni választani, de a szűrők segítségével sikerült megtalálni azt a táskát, ami a legjobban illik majd hozzám. Azt is lelkesen mesélte, hogy neki ez volt az első ilyen webshopos vásárlása, és hogy nem ütközött semmilyen technikai akadályba. Lépésről lépésre elmesélte, hogy egy villogó kosárba feliratú barna színű gombra kattintott a webáruházban, és hogy ezután kiválaszthatta azt, hogy tovább nézelődik az oldalon, vagy pedig továbbmegy a kosárhoz. Ő ugye azt választotta, hogy továbbmegy a kosárhoz. Itt tudta volna még módosítani a megrendelést és ki is törölhette volna a terméket, amire nagyon ügyelt, hogy ne tegye meg. És mivel már nem akart mást vásárolni, ezért a megrendelem gombra kattintott, és nagy örömére az oldal kiírta, hogy a szállítási költség ingyenes.

Ezután pedig aközül tudott választani, hogy regisztrációval vagy regisztráció nélkül vásárol. Ő most azt választotta, hogy regisztráció nélkül vásárol, ekkor meg kellett adni a kapcsolattartó adatokat, a számlázási adatokat, majd pedig egyszerűen a szállítási és a fizetési módot kellett kiválasztania. Az adatok ellenőrzése után pedig el is tudta küldeni a megrendelést, amiről visszaigazoló e-mail is érkezett az e-mail fiókjába.

Azt is mesélte, hogy a megrendelés leadása után szembesült azzal, hogy nemcsak női termékek találhatók itt az Anna táska webáruházban, hanem férfi táskák is, így a rendelés elküldése után megnézte a férfi táska termékkínálatot is, és már jelezte, hogy van néhány ötlete arra, hogy milyen táskát szeretne a születésnapjára kijönni. Úgy tűnik, hogy hirtelen törzsvásárlók lettünk!

Én pedig azt meséltem el neki, hogy a könyvesbolthoz hasonlóan az Anna táska is egy családi vállalkozás, ahol ráadásul a cég neve a tulajdonosok Anna nevű lánya a nevéből született meg.