A könyvesbolt a kedvenc helyem, de mi a második?

A könyvesbolt a kedvenc helyem, már ki is fejtettem, hogy miért, ezt itt olvashatjátok: https://erdelyert.hu/konyvesbolt-kedvenc-helyem/. De ahogy egyre több helyre megyek és egyre több dolgot ismerek meg, egyre több programot szervezek, úgy egyre több második kedvenc helyem lesz. Nem minden ugyanis az olvasás. Persze, remek kikapcsolódási forma, de vannak olyan napok, amikor valami más módon szeretnék kikapcsolni.

Sokszor szokták mondani, hogy öreg vagyok már a bulizáshoz, és lehet, hogy a könyveknél kellene maradnom. Sokszor úgy érzem igazuk is van, de a mostani hétvége rádöbbentett arra, mennyire helytelen is ez az állítás. Ugyanúgy tudok bulizni, mint akár 5 éve!

Erre egy lánybúcsún döbbentem rá. Persze, talán már tényleg nem az én műfajom, hogy minden hétvégén alkoholt igyak és táncoljak a sok szórakozóhelyre beszökött tini között.

Az egyik barátnőm most megy férjhez, így a hétvégén összeszedtük magunkat és elmentünk lánybúcsút tartani. Sokat változnak az igényeink az évek előrehaladtával. Emlékszem, az első lánybúcsú, amin voltam, még nagyon vad volt, limuzinnal utaztunk, egy szórakozóhely különtermét is kibéreltük magunknak, Ehhez képest a mostani sokkal szolidabbnak, mégis maradandóbb élménynek ígérkezett.

A lánybúcsút itt szerveztük meg: https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/. A buli egy hajón volt megtartva. Szerencsére nagyon jó időnk volt, így akadály nélkül élvezhettük a hajókázást és persze egymás társaságát. Amennyire kis lightosnak indult a party, életem egyik legjobb bulija kerekedett ki belőle. A bérelt vitorláson sokáig szórakoztunk, adott volt az esti bulihoz kellő hangulat, mire a vitorlás túra végére értünk. Kaptunk belépőt a legjobb szórakozóhelyre a közelben, ahol egy nagyon jó DJ adta a zenét, és mivel már ősz van, nem s volt olyan nagy tömeg, mint nyáron szokott lenni. Kötetlenül bulizhattunk hajnalig, másnap pedig az egész éjszakás buli fáradalmait a közeli szálloda wellness részén pihentük ki.

Nagyon jól sikerült a buli, nem gondoltam volna, hogy ilyen jól meg lehet szervezni egy lánybúcsút egy hajón, de nagyon örülök, hogy a sok lehetséges program közül erre esett a választásunk, nagyon jó volt a Balaton közepén ünnepelni. Ilyenkor különösen szép a part bentről nézve, így már csak maga a látvány is megérte. Nem is volt drága a program.

Lehet, hogy később még vissza fogok jönni, mondjuk egy családi születésnap alkalmával. A Balatonpro ugyanis nem csak lánybúcsúk, hanem egyéb más rendezvények lebonyolítsát is vállalja az egészen kis létszámúaktól a céges rendezvényekig. Mondhatjuk, hogy a könyvesbolt után a Balaton a kedvenc helyem.