A könyv az ember legjobb barátja. De hány fér el belőle egy aktatáskában?

Egy kedves barátommal sokat járunk együtt könyvtárba. Mindketten a könyvek megszállottjai vagyunk, illetve neki a tanulmányaihoz is sokszor szüksége van különféle könyvekre. A könyvtárba menetel nálunk mindig egy teljesen spontán program. Van, hogy mindketten csak épp ugyanarra járunk, és megbeszéljük, hogy akkor most irány a könyvtár, de arra is volt már példa, hogy ott futottunk össze egymással, na meg a másik kedvenc helyemen, a könyvesboltban.

Ő egyetemista, mindig egy kopottas aktatáska kíséri el őt az útján, abban vannak a füzetei, tollak, és persze a könyvek, amiket éppen visszahozott a kölcsönzésből, vagy éppen aznap vette ki őket. Aki látott már aktatáskát az tudhatja, hogy nem éppen könyvek cipelésére lett tervezve, így mikor a könyvtárban az ötödik vaskosabb könyvet is sikeresen beletuszkoltuk, az aktatáska egyszer csak úgy gondolta, hogy megadja magát és nem visel el többet, leszakadt a füle. Szerencsétlen aktatáska teljesen tönkrement, sajnos a napi igénybevétel tett róla, hogy az anyag maga szakadjon szét, szóval a szokásos könyvtári találkozónk helyett a délután aktatáska utáni kutatással telt.

Még szerencse, hogy egyikünk sincsen elveszve, mikor internetes vásárlásról van szó, sőt mindketten először arra gondoltunk, hogy nézzük meg az interneten, A interneten vásárolt dolgok legtöbbször sokkal olcsóbbak, mint amiket a boltokban lehet kapni, sőt, míg régen az volt az elterjedt, hogy az interneten csak gagyi, meg utánzat holmikat lehet venni, egyre többször futok bele olyan online boltokba,amik sokkal minőségibb és az elképzeléseimnek megfelelőbb termékeket árusítanak, mint amiket hagyományos boltokban találok.

Ebben az esetben sem volt ez másképp, az internet segítségével rátaláltunk egy olyan shopra, ahol rengeteg aktatáska kapható. Különböző színek, méretek, anyagok, aktatáska minden mennyiségben és széles választékban. Persze, nem csak aktatáskát lehet itt venni, hanem rengeteg más bőr áru is kapható.

Mi mégis először az aktatáska menüpontra klikkeltünk, és ott kezdtünk el szemezgetni az árukkal. Minőségi bőr aktatáskák, többféle színben és méretben, így eltartott egy darabig, mire sikeresen kiválasztotta azt a egy darabot, ami az elszakadt helyett vele lesz az iskolában és a könyvtárban is. Ezúttal egy sokkal nagyobbat választott, amibe majd bele fogja tudni pakolni a könyveket, illetve valószínűleg nem fog leszakadni a terheléstől sem, mert sokkal jobb minőségű, mit az, ami eredetileg volt neki. A színe viszont ugyanolyan, mint az elszakadt elődjének.

A táska futárszolgálattal érkezett, és miután otthon kipróbálta, mennyire nagy és mennyire strapabíró is a termék, az első útja a könyvtárba vezetett, ahol meg is tömtük a táskát, és sikeresen beletettünk 6 könyvet, így kiállta a próbát, és mostantól egy igazi könyvmoly mellett végezheti a feladatát.