Könyvek, kávé és légkondi

Ismerek egy könyvesboltot, aminek a belsejében van egy kávézó. Nagyon szeretek ide járni. A könyvek önmagukban is vonzanak: ha meglátok valahol egy könyvesboltot -és éppen van szabad időm- akkor biztosak lehettek benne, hogy meg fogok ott állni és olvasgatni. De annál jobbat, hogy egy helyen két szenvedélyemnek is hódolhassak, el sem tudnék képzelni. Gondolom, kitaláltátok már, hogy a könyvek mellett a kávé a másik nagy szenvedélyem. Szívesen próbálok ki új ízeket, és érdekelnek a különlegesebb távoli tájakról származó kávék is. Egyik alkalommal találtam a könyvesboltban egy kávé-történelemről szóló könyvet. Azóta is az az egyik kedvencem, és úgy érzem mintha direkt nekem tették volna oda. Egyébként még ez sem lehetetlen, mivel a könyvesbolt és a kávézó dolgozói egyaránt jól ismernek: ami nem is csoda, amennyit járok hozzájuk.

Egyik nap azonban nem könyveket nézegetni és olvasni ültem be a kávézóba, hanem a neten böngészni megbízható klíma webáruház után kutatva. Nyári meleg volt odakint, még szerencse, hogy az üzletben kitűnően működött a légkondi berendezés…ami sajnos a lakásomról éppen nem volt elmondható. Azért keresgéltem mindenre elszántan, mert le kellett cserélni az otthoni, elromlott klímánkat.

Nem szeretek a neten keresgélni, ezért nagyon örültem, hogy viszonylag gyorsan rátaláltam a pacohaus.hu weboldalára. Ezen a honlapon tényleg sokféle klímát lehet vásárolni, és az áruk a beszerelést is tartalmazza. Az általuk forgalmazott termékek megbízhatóságáról az győzött meg, hogy elolvastam mennyire fontos a számukra a gyártók ellenőrzése és mennyi kutatás előzni meg az egyes márkák webáruházukba való bekerülését. A kínálatban elérhető aux klima, gree klíma, valamint további gyártók is, mint a toshiba, a panasonic, vagy a fisher. Mindegyik berendezéshez részletes leírás tartozik.

A kategóriák között tudjuk kiválasztani, hogy melyik típus érdekel minket. Itt láttam azt is, hogy a Paco Haus nem csak klímával, hanem hőszivattyúval, fűtőszőnyeggel, fűtőpanellel, fűtőfilmmel szintén foglalkozik. Valamint a legtöbb klíma berendezés a hűtés mellett fűtésre is alkalmas. Úgy tartják, minden rosszban van valami jó: ha már elromlott a klímánk, úgy voltam vele hogy az új készülék legyen kiváló minőségű és sokoldalú. Ezért több féle aux klima berendezést is megnéztem a honlapon.

Amikor a kategóriák között kiválasztjuk, hogy “aux klima”, a találatok fölött beállíthatjuk, hogy milyen sorrendben szeretnénk látni őket. Lehet rendezni népszerűség szerint, név szerint A-tól Z-ig vagy Z-től A-ig, tehetjük őket ár szerint növekvő vagy csökkenő sorredbe, illetve a feltöltés dátuma szerint is sorba állíthatjuk őket. Nagyon szimpatikusnak találtam, hogy az egyes készülékek leírásában nagyon pontosak, minden szükséges adatot a vásárlók rendelkezésére bocsátanak. Emellett az esetleges problémákra is felhívják a figyelmet: az aux klima esetében például a wifi kapcsolattal szokott gond lenni. Emiatt azoknak, akiknek kifejezetten fontos a távolról vezérelhetőség, azt ajánlják hogy inkább nézzenek másik márka után. A gyártó honlapját szintén elhelyezték a termékek ismertetésénél. Ez nagyon hasznos lehet bárkinek, aki szeretne többet megtudni, részletesebben olvasni az adott eszközről és típusról.

A weboldalon arról is tájékoztatnak, hogy milyen esetekben számíthatunk plusz költségekre, vagyis mik azok a tényezők, melyek fennállása mellett történő beszerelés nincs benne az alap árban. Ilyenek például, ha nehezen elérhető helyre kell elhelyezni a készüléket, ha emelőkosaras autó bérlése válik szükségessé, vagy ha a falon belül kell szerelni.

Ha az “Információk” feliratra kattintunk, minden adatot, nyitvatartást és elérhetőséget megtalálunk a céghez. Én összességében nagyon hasznos és korrekt weboldalnak találtam a pacohaus.hu-t. Mindent kellő érthetőséggel és részletességgel magyaráznak meg, emellett pedig könnyű kiigazodni a felületen.

Remélem, hogy minél hamarabb eljön az a nap, amikor már nem kell a szomszédba mennem a légkondiért!