Új gumi kerül a robogómra az idén! Itt volt már az ideje…

Mivel mindig kéznél van a könyvesbolt, ezért nagyon sok motoros könyvet olvastam már. Volt ami szakmai volt és műszaki oldalról közelítette meg a járgányokat – ezeket nem mindig értettem valami jól -, de voltak olyanok is, amik túrákkal foglalkoztak és más oldalról nézték ezeket témaköröket. Na ott már azt hiszem talán több szimpatikus verziót találtam magamnak, ami a szórakoztatást illeti. A lényeg talán csak az ebből, hogy nagyon sok fontos információt tudhattam meg az olvasás által, amiből az egyik kulcs talán az volt, hogy mennyire halmozottan fontos egy kétkerekű járműnél a rendszeres karbantartás. Például az, hogy cseréljünk gumit, ha már kopott, mert itt nem fog meg a kaszni, ha kicsúszunk. Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire.

Éppen ezért jól jött, amikor megláttam a motortire.hu oldalon, hogy most többek között a robogó gumik is akciósak, gyorsan körül is néztem a webshopban és persze, hogy találtam a robogómra olyan termékeket, ami kell. Sőt, igazából annál jóval többet, mert ennyire minőségi papucsokon talán még sosem gurult a járgány, én teljesen oda meg vissza vagyok tőle, hogy ehhez ilyen kedvező feltételekkel sikerült hozzájutni.

A terméket nem csak megrendeltem szimplán a honlapról, hanem kértem időpontot a szervizbe, amit szintén a motortire.hu csinál és ott felrakták nekem, meg átnéztek minden mást is, ami ilyenkor évkezdéskor fontos lehet. Nem vagyok egy nagy ész a szakmában, tudjátok, csak amit olvastam róla, de azt hiszem, hogy mindent megcsináltak, amit csak lehetett.

Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire – ezzel kapcsolatban pedig érdemes azoknak is körülnézni a weben, akik más típusú járgányokat hajtanak, mert ott is akcióznak. Sőt, ami a legérdekesebb volt nekem, hogy nem csak kimondottan járművek kerekeivel foglalkoznak, de mondjuk kerti gépekre is lehet itt gumikat keresni. Magamtól fogalmam se lenne azt hiszem, hogy hol vegyek a rotakapára új gumit, mert kirágta a kutya… Hát most már tudom, hogy legalább hol kezdjem el a keresgélést!

Remélem, hogy hasznos volt ez a kis figyelemfelhívás. Ha két dolog van, amit magatokkal visztek belőle, akkor azok lehetnének azok, hogy egyrészt érdemes sokat olvasni, mert rengeteget tanulhat belőle az ember. Másrészt pedig járjatok nyitott szemmel, mert ilyenekbe botolhattok simán: Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire, mint ahogyan én is belebotlottam. Sok sikert!