Könyvesbolti kirakodóvásárunk

Bár könyvesboltunk leginkább a könyvek kedvelőinek szól, minden éven rendezünk egy vásárt, ahol olyan cégek települhetnek ki az adott napra, akik azon az éven valamilyen pozitív hatással voltak alkalmazottainkra, vagy szimplán csak jó vásárlói élménnyel szolgáltak munkatársainknak, ők pedig ezért cserébe meghívják őket vásárunkra. A cégek piacai gyakran nagyon eltérőek, de az évek óta megrendezett eseményünknek talán ez az egyik legjobb része. Bármennyire is széleskörű a kínálat, egyben biztosak lehetnek azok, akik ellátogatnak hozzánk: csak olyan cégekkel és szolgáltatásokkal fognak találkozni, akik valóban törődnek az ügyfeleikkel.

Így jutottam el én is az egyik kollégám kedvenc internetes boltjához, amit legegyszerűbben úgy tudnék leírni, hogy egy olyan póló online kincsestár, ahol az egyedi vagy legalábbis közismert boltokban nem kapható pólók közül válogathatsz. De mutatom, hogy miket találhatsz meg náluk.

póló online

Rengeteg egyedi pólójuk van, ami már “útra készen áll”, viszont ha valami egyedibbet szeretnél, ami csak neked (és az általad kiválasztott embereknek) van, akkor abban is partner a lolmarkt.hu csapata. A vásár alatt szóba is elegyedtem velük és szerencsém volt néhány pólójukat közelebbről is megvizsgálni: minőségük kiváló volt és a nyomtatás is profi munka, az már pedig csak hab a tortán, hogy nagyon készségesek voltak és mindenkit legjobb tudásukhoz mérten tájékoztattak. Végül annyira megtetszett, amit csinálnak a vásáron, hogy pár nappal később rákerestem a weboldalukra és rendeltem tőlük egy pólót édesapámnak. Kedvenc hobbija a falra mászás, így mindenképp valami olyasmit szerettem volna születésnapjára, ami személyre szabott. Az ötletelés után egyeztettem a lolmarkt.hu dolgozóival és elküldtem nekik tervemet a póló dizájnhoz. Szerencsére csak egy kevés módosításra volt szükség és a rendelésem feldolgozása után két nappal már kezemben is foghattam a terméket, ami a már könyvesboltunk kirakodóvásárán megismert minőség volt. Nagyon örültem, hogy kollégámnak hála lehetőségem volt megismerni a lolmarkt.hu-t és szolgáltatásait és a jövőben is biztosan őket fogom felkeresni, ha újra szükségem lenne egy igazán egyedi pólóra.