Kaptam egy kiváló ötletet a könyvesboltban

acelpartner.hu/kereskedelem

Egy könyvesboltba sok érdekes dologba bele tud botlani az ember. Én legutóbb azért mentem könyvesboltba, hogy az acélmegmunkálásról kicsit többet megtudjak róla. Szóba elegyedtem az eladóval, hogy kikérjem a véleményét, melyiket lenne érdemes elolvasni. Megkérdezte, hogy pontosan milyen információra lenne szükségem. Elmeséltem neki, hogy projekt kapcsán szeretnék többet megtudni az acélmegmunkálásról, azon belül is az acéllemezek tulajdonságairól. Erre azt mondta, hogy akkor nem is könyvet javasol, hanem egy nagyszerű vállalkozást, az Acélpartnert. A számítógépén a böngészőbe beírta, hogy acelpartner.hu/kereskedelem és megjelent egy igazán színvonalas weboldal.

Néhány aloldalt már ott megmutatott nekem, de mivel siettem haza ezért csak lefirkantottam a címet és már szaladtam is. Otthon be is pötyögtem a böngészőbe, hogy acelpartner.hu/kereskedelem és odahívtam az öcsémet, mert igazából neki lesz szüksége mindenféle acéllemezre. Mielőtt belemerültünk volna az acéllemezek világába, úgy döntöttünk, hogy egy kicsit ismerkedünk az Acélpartnerrel. Megtudtuk, hogy már több mint 20 éve foglalkoznak az acélmegmunkálással. Alapvetően hagyományos felhasználású szerkezeti- és enyhén ötvözött acélokkal dolgoznak, gépi forgácsolás és/vagy termikus vágás alkalmazásával. Több szolgáltatással is várják az ügyfeleiket úgy, mint CNC plazmavágás és lángvágás, felülettisztítás, élletörés, hogy csak néhányat említsünk.

Melegen hengerelt acéllemezért keresd az Acélpartnert!

Sokszor előfordul, hogy egy weboldal nem nagy durranás megjelenés szempontjából, de az Acélpartnernél még ez is tökéletes volt. A dizájn nem tolakodó, hanem diszkrét, visszafogott és igazán stílusos volt. A színek és az elrendezés miatt jó érzés volt ránézni, illetve nagyon örültünk neki, hogy most nem teltek el percek azzal, hogy bezárjunk reklámokat, hirdetéseket és egyéb felugró ablakokat. Könnyen olvasható volt köszönhetően a jól megválasztott betűtípusnak és a szövegek megfelelő stílusának. Miután mindent megnéztünk visszatértünk az acelpartner.hu/kereskedelem aloldalra.

Itt többféle acéllemez típus is fel volt sorolva, a hozzájuk tartozó tulajdonsággal együtt. Sőt, azt is írták, hogy még műbizonylattal is rendelkeznek az anyagok. Amit még nagyon érdekesnek találtunk, hogy a feldolgozási kapacitásuk 6-7 ezer tonna/év vágott lemeztermékeknél. Igazán felszereltnek is számítanak, hiszen rendelkeznek villás targoncával (4 és 7 tonnás is van), 6 és 4 fejes CNC lángvágóval, 5,10 és 12,5 tonnás híddaruval, szemcseszóróval és 3D finomsugaras plazmavágóval. Általában 1-2 hetes határidőket vállalnak.

Ezenkívül van saját karrier felületük, ahol aktuális munkalehetőségeket szoktak közzétenni. A technológiák aloldalon pedig az oldalra látogató talál egy rövid leírást, ami az acélról és annak megmunkálásáról szól. Szerszámkészítéssel is foglalkoznak, ahol komplett alkatrészgyártást is elvállalnak, mégpedig teljesen komplett módon: préselést, karbantartást és a hozzátartozó szerszámot is beleértve. Sőt, még a szélesebb körű acélkereskedelem is a palettájukon van. Egészen elképesztő, hogy mennyi mindennel foglalkozik egyetlen vállalat!

Megrendeltük az acéllemezeket!

Miután mindent átnéztünk az Acélpartner weboldalán, visszamentünk az acelpartner.hu/kereskedelem aloldalra, és megnéztük, hogy pontosan melyik típusra lesz szükségünk. Ezután kitöltöttük az ajánlatkérő űrlapot, és izgatottan vártuk, hogy megkapjuk a megrendelt termékeket.