A könyvek mellett nem árt bugyipelenkából is bespájzolni

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem elég furcsa olvasási szokásaim vannak. Bár biztos vagyok benne, hogy ezzel a bizonyos szokásommal nem vagyok egyedül, mert már meme is van belőle. Ez pedig a: mindig legyen legalább öt (bár ez mindenkinek egyedi szám) olvasatlan könyv a polcodon. Nos, én úgy tapasztaltam, hogy ez a filozófia nem csak a könyvek, hanem a bugyipelenka kapcsán is beválik.

Na nem konkrétan 5 darab bugyipelenkának kell még érintetlenül lennie, hogy újat vegyél helyette, az már régen rossz, de jó ha van egy bizonyos mondjuk csomag szám, aminél már tudod, hogy nemsokára kifogysz, így után kell pótolni. Persze, ezt a háztartást vezető anyukák/nők biztos tudják, de én is volt, hogy már jártam úgy, hogy az utolsó utáni pillanatban jutott eszembe, hogy elfogyott a pelenka a gyereknek.

Ezért is örültem nagyon, mikor rátaláltam a lord.shop-ra, ami egy online (főleg) bugyipelenkákkal, popsitörlőkkel és egyéb babákhoz kapcsolódó cikkekkel foglalkozó webshop. Ezt az oldalt főleg azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan szeretik, ha mindennek van egy üteme, rendje. Főleg a szállítás tekintetében találtam ezt a webshopot nagyon hasznosnak, de teljesen megértem, ha más ebereknek kevésbé válik be. Főleg azért mondom ezt, mert a pesti és Pest környéki településekre szállítanak havi rendszerességgel, és ott is megadott napokon, így a naptárban szinte napra pontosan tudod követni, mikor kell leadnod a rendelést ahhoz, hogy időben megérkezzen. Persze ilyen rendszert a GLS segítségével is kiépíthetsz, de ott nagyobb lehetőséged van talán hibázni.

bugyipelenka

Na, de úgy konkrétan maga a webshop a pelenkákon kívül még kozmetikai cikkeket is árul, illatszereket és akár még tisztító szereket is lehet tőlük vásárolni. Ebben a vírusos időben én nagyon hasznosnak találtam, hogy nem kell még egy boltba bemenni ezért-azért, hanem szépen meg lehet rendelni, és kész.

Ahogy már említettem, a szállításnak két módja van: GLS vagy saját futár, ha Pest közeli vagy. A GLS kicsit drágább, és az utánvét esetében is több pénzt kérnek el, mint a másik futár esetében, de ugye ezt nem mindig lehet megválogatni. Én az utánvéttel úgy voltam, hogy első rendelésnél így rendeltem, és mikor megbizonyosodtam róla, hogy megbízhatók meg minden, utána már online fizettem.

Azt még érdemes figyelembe venni, hogy 5 ezer forint alatt sajnos nem tudsz rendelni, én épp ezért szoktam egy-két hónapra elegendő bugyipelenkát, popsitörlőt és egyéb más terméket rendelni. Plusz, ha a saját futárjukkal tudsz szállíttatni 8 ezer forint fölött elengedik a szállítási költséget. Én ezért mondtam, hogy egy-két hónap, mert ha ezt a felső határt megugrom, akkor az általában két hónapra elég. Ezért írom mindig, hogy miből mennyi van, és mikor lehet szállításra számítani.

Remélem ez egy kicsit felkeltette az érdeklődéseteket, én csak ajánlani tudom őket az anyukáknak és a babáknak egyaránt: jó minőség, jó árak és még pluszban spórolni is lehet ha regisztrálsz.