A BestMarktról rendeltem kávéfőzőt a könyvesüzletembe

Amióta tudom az eszem, imádom a könyveket. Már gyerekkoromban is rengeteget olvastam, emlékszem, még tiltottak is a szüleim egy idő után. Ezért lefekvés után azt csináltam, hogy egy törülközővel betömködtem az ajtóm réseit, majd a takaró alatt egy zseblámpával világítva olvastam sokszor hajnalig… Nos, már akkor tudtam, hogy könyvekkel akarok foglalkozni.

Miután könyvtáros szakon végeztem, és néhány évet dolgoztam egy könyvtárban, úgy határoztam, hogy nyitok egy könyvesboltot. Egy pici könyvesüzletem van, igazi családias hangulattal. Általában visszatérő vevőim vannak, használt könyveket is árulunk az újak mellett, szóval félig-meddig antikvárium is vagyunk.

Mivel általában nagyon családias a hangulat, már ismerem a vevőim nagy részét, sokszor kérnek tanácsot, és megbeszéljük az olvasmányélményeiket, úgy döntöttem, még otthonosabbá fogom varázsolni az üzletet, méghozzá egy kávéfőző beszerzésével.

Kávéfőző árak témakörben kezdtem keresgélni a neten. Én már évek óta a BestMarkt oldalról szoktam rendelni, mindenkinek van egy kedvenc online áruháza, nekem a netes boltok közül a BestMarkt vált be a leginkább. Hozzászoktam a kezelőfelülethez, átlátom a keresőjüket, megbízom mind az online fizetésben, mint a házhozszállításban. Még sosem késtek, sosem hozták szállítás közben rongált árut.

Mivel én nem szoktam kávézni, fogalmam sem volt, hogy mozognak a kávéfőző árak, vagy hogy egyáltalán mit kell figyelembe venni egy kávéfőző kiválasztásánál. Pont ezért, és főleg, mivel a vásárlók kedvére akartam tenni, őket kérdeztem, hogy milyen igényeik vannak. Miután felmértem az igényeket, és nagyjából belőttem a kávéfőző árát, ismét megnyitottam a Bestmarkt oldalát, ezeknek az infóknak az ismeretében már sokkal céltudatosabban tudtam keresgélni a kávéfőzők között.

Nem is kellett sokat keresgélnem, a jól leszűkíthető keresési lehetőségeknek köszönhetően alig pár kattintás és néhány perc után már az online kosaramban is volt a kiválasztott kávéfőző, és pillanatokon belül már ki is fizethettem az online felületen, aztán már semmi más dolgom nem volt, mint várni a kis üzletemben, hogy néhány napon belül kiszállítsák a kért terméket.

Ahogy azt ígérték a visszaigazoló e-mailben, érkezett is az adott napon a kávéfőző. Azonnal be is üzemeltem, az egyik vásárlóm segítségével egyébként, és már meg is kínálhattam az első kávéval, amit a könyvesüzletemben főztem. Arról nem is beszélve, hogy szintén a vásárlók javasolták egy becsületkassza felállítását ‒ én egyébként nem akartam a kávéért pénzt kérni ‒, és abba is mindig becsülettel dobnak be pénzt, tehát egyáltalán nem kerül nekem sokba ez az egész.

A vásárlóimnak nagyon tetszik, mióta van a kávéfőző, több időt töltenek az üzletben, és egyébként nem számítottam rá, de többet is vásárolnak!