A könyvesbolti munka is járhat stresszel

Mint minden munkahely, a könyvesbolt is hozhat megterhelő napokat. Szeretek egyébként ott dolgozni, ugyanis imádom a könyvek minden formáját, de a sok túlóra nem tett jót az idegeimnek. Továbbá nyilván büszke vagyok rá, hogy haladok a ranglétrán, ám az új munkakör nyilván mindig nagyobb felelősséggel is jár. Mivel eszembe nem jutott az álommunkámat ott hagyni, úgy döntöttem, inkább az állandó jelleggel gyötrő fejfájásra keresek megoldást.

Eszembe jutott, hogy nemrég olvastam egy ezoterikus könyvet, melyben említették, hogy mennyire jó hatással van egy nyugodt környezetben végzett fejmasszázs a stresszre, így hát úgy döntöttem, keresek egy helyet, és kipróbálom.

Ajánlások alapján végül a Karma Thai Masszázs szalonra esett a választás. Nagyon jó véleménnyel voltak róla az ismerőseim. Sőt, egyikük szavait idézve: “ha ide elmész, soha többé nem akarsz majd máshová masszázsra járni”. Ez egyértelműen felkeltette az érdeklődésemet annyira, hogy foglaljak egy időpontot.

A weboldalukon, mielőtt foglaltam volna, kicsit szétnéztem. Rengeteg féle masszázst végeznek a thai masszázson belül is: fejmasszázs, hát- és vállmasszázs, de teljes testes vagy akár páros masszázsra is van lehetőségünk náluk. Nekem a fejmasszázs tűnt a legkézenfekvőbb megoldásnak, és az oldal leírása is megerősített ebben. A jól elvégzett fejmasszázs csökkenti a felgyülemlett feszültséget, segít enyhíteni a súlyos fejfájást, a migrénes panaszokat. Növeli az éberségünket, és rendszeresen alkalmazva még az emlékezőképességünkre is jó hatással lehet.
Fejmasszázst 30, 60 vagy 90 perces időtartamban lehet kérni. Mivel az első alkalom előtt álltam, az arany középút mellett tettem le a voksom. Az áraik nagyszerűek, igazából a legalább a másfélszeresére számítottam az alapárnak, amikor először hallottam róluk. Az alapból kedvező árak mellett gyakran érhetőek el kedvezmények is, ami csak még kedvezőbbé teszi a szolgáltatást.

Az online időpontfoglaló rendszerük zseniális. Könnyen kezelhető, gyors, praktikus. A masszázs típusok mellett masszőrt is választhatunk, ami sok ember számára lehet fontos tényező. Igazán jó egy olyan szolgáltatóhoz menni, aki valóban az ügyfelekért dolgozik, és fontos számára, hogy maximális elégedettséggel távozzanak. Úgy gondolom, napjainkban a könnyű, online ügyintézés is ennek a szerves része.

A https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs oldalon foglalt fejmasszázs időpontja hamar elérkezett. A szalon megközelíthetősége kiváló, könnyen találtam parkolóhelyet a belvárosi elhelyezkedés ellenére is. Örömmel mentem be a salon ajtaján, ami legalább olyan igényes helyiségbe nyílt, mint amilyenre a weboldaluk alapján asszociáltam.
A kedves személyzet egyből feldobta a hangulatom, és már vághattunk is bele a frissítő masszázsba.

https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs

A fejmasszás igazán üdítő volt. A hölgynek, aki végezte, hihetetlenül ügyes kezei vannak, és a szakképzettséget le sem tagadhatná. Ez a 60 perc olyan volt, mintha nem is ezen a bolygón lennék, hanem valahol a nyugalom különálló univerzumában.
Amikor végeztünk, bántam, hogy nem 90 percre kértem időpontot. Teljesen felfrissülve, szinte újjászületve távoztam a szalonból. Ami viszont a legfontosabb volt, hogy a fejfájásom is teljesen megszűnt, és a következő napokban sem gyötört, pedig azelőtt naponta szedtem rá erősebb, gyengébb gyógyszereket.

A https://karmathaimasszazs.hu/fejmasszazs weboldal azóta is jó barátom. Már hetente megyek hozzájuk, és a fejfájásnak szinte teljes mértékben búcsút intettem. Az utóbbi időben már újfajta masszázstípus kipróbálását is fontolgatom, sőt, lehet, hogy a párom is velem tart a legközelebbi alkalomnál!