Székhelyszolgáltatás a modern könyvesboltom számára

Sokan azt mondják, hogy már nincs igazán szükségünk könyvekre. A fő érvük emellett az, hogy a filmek és sorozatok világában, már tényleg semmi helye nincsen annak, hogy napokat üljünk egy hosszú könyv fölött. Bár mindig is tudtam, hogy ez az állítás több sebből vérzik, mégsem tudtam soha olyan jó érveket mondani ellene, amik igazán megállták volna a helyüket.

Egy évvel ezelőtt azonban rávettem magamat arra, hogy többet olvassak. Arra a döbbenetes felismerésre jutottam, hogy a könyvek szereplői és azok problémái sokszor sokkal valósághűbbek, mint amit filmeken láthatunk. Különösen akkor igaz ez, ha szépirodalomról beszélünk. Sokakat azért nem érdekel a szépirodalom, mert mindig az iskola jut eszükbe róla. Itt persze szétunta az ember a fejét és ráadásul azt is elhitették vele, hogy ez valami elit, nagyon intellektuális dolog. Pedig annál emberibb helyzeteket, mint amiket ezekben a könyvekben olvastam, el sem tudtam volna képzelni máshol.

Ezért is alapítottam nemrég egy olyan könyvesboltot, aminek a lényege, hogy ezeket a műveket népszerűsítse. A vállalkozás egész sikeres lett és nemsokára azon kaptam magamat, hogy már három boltot kéne egyszerre irányítanom. Ehhez természetesen nem lett volna rossz, ha rendelkezek egy székhellyel is. Elkezdtem neten keresgélni azután, hogy milyen cég vállal székhelyszolgáltatást. Az elsők között adott ki egy szekhelyszolgaltatas24.hu nevű oldalt.

Semmilyen ajánlást nem kaptam korábban erről a helyről, úgyhogy teljesen vakon léptem be. Csak azon múlott, hogy őket választom-e, hogy mennyire győznek meg az oldaluk kialakításával és a szolgáltatásukkal kapcsolatos tájékoztatókkal. Az előbbire semmi panaszom nem lehetett, mivel már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu cégnél adnak az oldaluk kinézetére. Ez persze mindig plusz pénzbe kerül, de hosszútávon nagyon megéri. Hiszen miből tudnám megállapítani ismeretlenül azt, hogy megbízható-e egy cég, minthogy ránézek arra, hogy mennyire igényesen prezentálják a szolgáltatásukat? A kék és arany szín mellesleg kiváló választás volt. Amellett, hogy megnyugtatja az embert, még arra is alkalmassá teszi az oldalt, hogy különösebb hunyorgás nélkül nézhessük még éjszaka is.

Mivel az első tesztemen átment a szekhelyszolgaltatas24.hu, itt volt az ideje, hogy megtudjam a szolgáltatásuk részleteit. Az oldalon ehhez csupán lefele kellett tekernünk. A szöveg kialakítása kiváló volt. A tagolás úgy volt megoldva, hogy mindig azt éreztesse az emberrel, hogy tovább akar olvasni. Egyszer sem untam el magamat, mert mindig valami új megoldást használtak arra, hogy megragadják a figyelmemet. Különösen tetszett az egyik egyszerű, stilizált ábra, ahol bemutatták azt, hogy milyen lépésekben fogunk eljutni a szerződés aláírásáig. Nekem nagy segítség volt, hogy így át tudtam látni azt, hogy milyen folyamatok fognak következni azután, hogy felveszem velük a kapcsolatot.

szekhelyszolgaltatas24.hu

Ez az emberközeliség pedig jellemző volt a szekhelyszolgaltatas24.hu teljes szolgáltatására. Miután felhívtam őket, továbbra is nagyon segítőkészek voltak. Pár dolgot természetesen nem értettem meg elsőre, hiszen ez volt az első alkalom, hogy székhelyet béreltem. Rajtuk azonban egyszer sem éreztem azt, hogy ez frusztrálta volna őket. Mindig türelmesen válaszoltak a dolgaimra, ennek köszönhetően pedig teljesen tisztában voltam azzal, hogy mik lesznek a teendőim. A kommunikáció kiváló volt az első kapcsolatfelvétel után is. Az e-mailjeimre mindig rövid időn belül válaszoltak, telefonon pedig szinte bármikor el tudtam érni őket. A teljes élményemet összefoglalva tehát annyit tudok mondani, hogy a szekhelyszolgaltatas24.hu egy kiváló hely azoknak, akik székhelyet akarnak alapítani.