Így vethetik meg a lábukat külföldi magyar könyvesboltok a magyar piacon

Imádok határainkon túlról behozott magyar nyelvű könyveket olvasni! Erdélytől Burgenlandig, az az igazság, hogy egy egészen más szemlélet és más típusú történetek tárulhatnak így a szemünk elé. De tudom, hogy nincsenek könnyű helyzetben, mert a magyar nyelvű könyvek főbb piaca azért értelemszerűen Magyarország. Így a fennmaradás érdekében keményebb munkát kell végezni, hogy sokáig megéljenek a piacon.

A koronavírus alatt sokat megtanultunk annak fontosságáról, hogy a neten kell manapság kiválóan teljesíteni. Hisz akkor, amikor sokaknak fizikailag be kellett zárniuk egy időre, csak az internet maradt…

A mi bizniszünk teljesen más jellegű, mint a könyvértékesítés, de vannak olyan elképzeléseim, amik mindenki üzletét fellendíthetik. Nekem a keresobenelso.hu segített. Hogy miben? Segítettek, hogy a webshopunk feltűnhessen a Google találati lista első oldalán, ennek és egyéb dolgoknak köszönhetően megnövekedjen forgalmunk, tehát jóval többen kattintsanak ránk, mint korábban, és akik ezt megtették, több időt töltsenek el az oldalunkon.

Ez utóbbiban annak is nagy része volt, hogy átnézték a régi website-unkat, és elmondták, min kell változtatni, hogy a vevőknek szimpatikusabb legyen az oldal, és lelkesen kattintgassanak, legyen bennük vágy és örömüket leljék abban, hogy böngésznek, nézegetnek nálunk. Természetesen a kivitelezés részét is a keresobenelso.hu végezte.

Sok dolgunk nem volt, mégis az volt az érzésünk, hogy mindenről mi döntöttünk. Mert mindenben beépítették az ötleteinket a végső koncepcióba. Részletesen kikérdeztek, hogy pontosan mit szeretnénk elérni, mi a célunk a konkurenciával szemben. Ehhez kulcsszavak kellettek, és ők, a keresobenelso.hu-nál az ún. linképítéssel, és keresőoptimalizálással elérték mind azt, hogy több helyen futhassanak az adott kulcsszavak alapján pont belénk a majdani vevőink, mind pedig azt, ahogy említettem, hogy minket hozzanak ki jobb helyeken a keresőmotorok.

Ha érteni akarjátok, alaposabban, hogy ezt pontosan miként érték el a gyakorlatban, a keresobenelso.hu webcím tehát a megoldás. Nekik is tök jó honlapjuk van, mindenről tájékozódhattok, megismerhetitek a technikai részleteket és nagyon jó ötleteket kaphattok, hogy ti hogyan jussatok el a neten mindenkihez, akihez szeretnétek! Ezáltal leküzdhetők az elején általam említett határok. Szimbolikus és mindenféle értelemben, mert az interneten ma már mindent lehet, csak meg kell találni azt, aki ért hozzá!