Könyvesbolt vs outlet

Mostanában egy ritkábban szoktam könyvesboltba járni. Nem azért, mert leszoktam volna az olvasásról, ha így mert ne lenne időm rá. Sokkal inkább azért, mert ma már előnyben részesítem a hangoskönyveket, illetve az online is elérhető könyveket. Ezek kutya nem helyettesítik a kézzel fogható könyveket, hiszen a 2 nem ugyanolyan élmény, viszont sokkal időt takarékosabb egy hangoskönyv például. Hiszen ezt vezetés közben is tudom hallgatni, vagy ha a buszon utazok, sétálok, vagy éppen csak otthon takarítok vagy reggelizek. De mindenképpen csendes tevékenység közben tudom hallgatni a hangoskönyvet, aminek köszönhetően gyorsabban tudok haladni a könyvvel és közben még más egyéb teendőt és el tudok végezni. Mindemellett pedig a hangoskönyv, illetve az online könyv sokkal környezetbarátabb tud lenni.

A környezettudatosság jegyében kezdtem el anno használtruha üzletekben járni és outletekbe. Úgy gondolom, hogy a ruhatárunkkal is tudunk a környezetünkön segíteni. Ha nem is olyan mértékben, mint például a szelektív szemétgyűjtéssel, az elektromos fűtési rendszerek használatával, a kevesebb autó használattal vagy a műanyag tárgyak mellőzésével. Ezek mind olyan dolgok, amiket mindenki könnyen meg tudna tenni, ha venné rá a fáradságot és fontos lenne számára annyira a környezet, hagyj erre időt és energiát szánjon. Sokaknak inkább a kényelem és a mostani jólét fontosabb, mint az, hogy hosszútávon gondolkozzanak és ennek tudatában cselekedjenek.

Amikor elkezdtem használt ruha üzletek után keresgélni, akkor az elsődleges szempont az a női ruha olcsón volt. Olcsón szerettem volna hozzájutni minden női ruhadarabhoz. Viszont azt nem szerettem volna, hogy a ruhákon látszódjon az, hogy másodkézből vannak. Éppen ezért próbáltam olyan darabokat kiválogatni, amiket még szinte nem is hordtak és amik márkásat. A dresspack.hu oldalán mindig tudok olyan női ruhát találni olcsón, ami elnyeri a tetszésemet és a keresési feltételeimnek megfelelnek. Ha női ruha olcsón a szempont nálad is, akkor a Dresspack oldalán Neked is érdemes lehet szétnézni.

Vannak férfi, női és gyermekruhák is. Szinte minden fajta ruha megtalálható náluk: kardigán, kötöttáru, nadrágok, táskák, blúzok, ingek stb. Ha kíváncsi vagy a teljes kínálatra akkor, ha webshopban mindent megtalálsz. A weboldaluk egyébként nagyon ötletesen ki lett találva, hiszen nagyon színes, informatív és egy helyen minden megtalálható. Ha szükséged van valamilyen új ruhára, akkor nem kell mást tenned, mint az interneten rákeresni a dresspack.hu-ra és a webshopban kiválasztani azokat a ruhadarabokat, amik a legjobban elnyerik a tetszésedet.

Amennyiben náluk vásárolsz, akkor a divatos öltözködés többé nem lesz kérdés. ha a vásárlásoddal pontokat is szeretnél gyűjteni, akkor regisztrálnod kell az oldalon és a fiókodba bejelentkezve megvenni a legújabb nadrágodat vagy ruhádat. A hűségpontokat folyamatosan gyűjtheted ezért, ha elegendő összegyűlik, akkor akár egy teljes vásárlást válthatsz velük. Ez jól hangzik ugye? Ha ki szeretnéd próbálni hogyan működik ez a folyamat, akkor nézz szét az oldalukon, regisztrálj és vásárold meg az első Dresspack termékedet. Ha elégedett vagy vele s és meg szeretnéd tartani, akkor máris jóváírásra kerülnek a vásárlás utáni pontjaid.

Ha szívesen olvasol blog cikkeket s és érdekel a divat, illetve az öltözködés, akkor a blog oldalukat se felejtsd el megnézni. Nagyon sok érdekes és hasznos cikket lehet találni az oldalukon. Én már többet is elolvastam közülük és mindegyik elnyerte a tetszésemet.

Amennyiben női ruhát olcsón szeretnél beszerezni, akkor a dresspack.hu-nál a legjobb helyen jársz.