Többet megtudtam egy könyvesboltban, mint amire számítottam

Mostanában ritkán szoktam könyvtárba járni, mert online nagyon sok könyv elérhető és sokkal egyszerűbben magammal tudom vinni így a könyveket. Viszont vannak olyan témájú könyvek is, amiket sokkal jobban szeretek fizikai formában elolvasni. Illetve van olyan is, amikor azt szeretném, hogy mindig kéznél lehessen, ezért megvásárlom könyv formában is. Valamiért biztosabbnak érzem azt, ami kézzelfogható, ezért jó pár könyv színesíti már a könyvespolcomat.

Legutóbb amikor könyvesboltban jártam, akkor a könyvtárossal elkezdtünk beszélgetni és szóba került a dekor falpanel is. Nem volt szokványos beszélgetés egy könyvtárban, azonban ő nemrég végzett a dekor falpanel felszerelésével, ezért szívesen megosztotta velem a tapasztalatait. Azelőtt pár nappal döntöttük el a férjemmel, hogy dekor fali panelt szeretnénk az otthonunkba. Így pont jól jött ki, hogy a könyvtárossal tapasztalatot tudtunk cserélni.

dekor falpanel

Mint megtudtam, ő a Kerma Design oldalán vásárolt. Az interneten már én is találkoztam a weboldalukkal, ezért tudtam, hogy kikről beszél, de még sosem vásároltam tőlük. Viszont pont itt volt az ideje, hogy ez megváltozzon. Miután hazaértem a könyvtárból be is írtam a keresőbe a Kerma Design nevét és a honlapját egyből meg is találtam. Ami egyből feltűnt nekem az az volt, hogy a Google értékeléseknél 5 csillaggal rendelkeznek. Már több mint 10 éves a cég, ezért a teljes elégedettség szerintem egy nagyon jó referencia a számukra, illetve a vásárlóik számára is.

Sok vállalkozás csak a kezdeti időszakban tudja elérni az ügyfelei teljes elégedettségét. Majd idővel jönnek a rossz tapasztalatok, és a rosszabb visszajelzések. Ugyan néha a visszajelzések nem feltétlen teljes mértékben a cégről, a szolgáltatásról vagy termékről szólnak, azonban ezek ugyanúgy le tudják húzni az értékelés minőségét. Viszont ahogy látom a Kerma Design olyan jól teljesít a vásárlóinál, hogy erre eddig nem került sor. Ez számomra mindenképp egy olyan pozitívum volt, ami felkeltette bennem az érdeklődést és bizalmat ébresztett bennem.

Nagyon sokfajta falpanel és falburkolat megtalálható az oldalukon. A választás ennek köszönhetően nem egyszerű, viszont ha tudod nagyjából, hogy mit keresel, akkor valószínűleg gyorsan meg fogod találni az otthonodba illő terméket. A választást a termékkategóriák is megkönnyítik. Az ilyen nagy termékkínálattal rendelkező webshopokban mindig szoktak lenni kategóriák, hogy könnyebb legyen. Ezeknek köszönhetően a keresés és a vásárlás is gyorsan és gördülékenyen meg tud valósulni. Ez a Kerma Design-nál sincs másként. Figyelnek a könnyű használhatóságra, átláthatóságra és a közérthető fogalmazásra.

Mindemellett még egyedi kéréseket is teljesítenek, nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek és folyamatosan figyelik a piaci igényeket és a kínálatukat eszerint változtatják.

A termékeik felhelyezéséhez nincsen szükség szakemberre, mert ezek a falburkolatok és falpanelek házilag is egyszerűen felhelyezhetők. Ennek köszönhetően sokkal többen neki mernek vágni egy ilyen fajta otthoni felújításnak, mert nem kell külön szakembert fizetni az elkészítéséhez.

Az oldalon több, mint 2000 termék közül tudsz választani. Így nem kell attól félned, hogy egy helyen nem tudod beszerezni az otthonod minden helyiségébe egy helyről a megfelelő falpanelt vagy falburkolatot.

Ha kérdésed merülne fel a vásárlás során vagy a szállítással kapcsolatban lenne valamilyen kérésed esetleg kérdésed, akkor bátran fordulhatsz hozzájuk segítségért.

Amennyiben olyan dekoratív falburkolatra vagy modern falpanelre lenne szükséged, ami évek múlva is nagyszerűen fog kinézni és csodásan fogja díszíteni a lakásodat, akkor válaszd a Kerma Design termekéit! Ezekkel biztosan nem fog csalódás érni.