Új pénztárcámmal öröm a könyvvásárlás

Kedvenc időtöltésem az olvasás. Nem meglepő tehát, hogy a legszívesebben könyvekre költöm a pénzemet. Egyszerűen imádom, amikor egy új könyv a birtokomba kerül, és belemerülhetek egy történetbe, vagy valamilyen hasznos tudással lehetek gazdagabb.

Legalább hetente kétszer látogatok el a helyi könyvesboltba, mivel nagyjából három nap alatt kiolvasom bármelyiket. Nem csak a könyvek miatt, hanem már a társaságért is megéri gyakran elmenni: az eladóval nagyon jó a kapcsolatunk, így minden alkalommal elidőzök a boltban, amikor ott járok.

Mostanában azonban elkezdtem ritkábban menni, eleinte magam sem értettem, hogy miért. Aztán rájöttem, hogy a pénztárcám a hibás. Ugyanis már olyan ócska és kopott, hogy egyszerűen nem merem elővenni mások előtt, hogy abból fizessek. Már megbántam, hogy korábban valami olcsó vackot vettem, ami márkátlan és még csak nem is néz ki jól…

női pénztárca

Mivel nagyra tartom a könyvesboltban dolgozó barátnőm véleményét, ezért tőle kértem tanácsot. Ő azt mondta, hogy illene hozzám egy szép női pénztárca, ezért eldöntöttem, hogy a napokban be is szerzek egyet.

Igen ám, de ötletem sem volt, hogy honnan szerezzem be. Szerencsére a barátnőm ebben is kisegített. Ajánlott nekem egy olyan weboldalt, ahol sokféle női pénztárca kapható, és ahonnan ő is vásárolta a sajátját. Ez pedig nem más, mint az Anna Táska Webáruház. Amikor rákerestem a böngészőben és megláttam az áruház oldalát, rögtön tudtam, hogy ez lesz az én helyem. Belépéskor rögtön egy 2000 forintos kedvezménykupon fogadott, ami kellemes meglepetést okozott nekem. Rögtön lelkesebben kezdtem el kutakodni, hogy megtudjam, mégis mit kínál ez az áruház. Maga a weboldal nagyon könnyen kezelhető, hamar megtaláltam, amit kerestem. Azt ugyanis érdemes tudni, hogy ez a bolt nem csak női (és férfi!) pénztárcákat, hanem táskákat, öveket is kínál. Már a főoldalt böngészve is meg voltam győződve arról, hogy ez a legmegfelelőbb hely a számomra, de az igazi meglepetést az óriási választék jelentette, ami a női pénztárcák kategóriára kattintva elém tárult. A letisztult, elegáns, bőrből készült darabok mellett találtam itt egyedi és érdekes díszítéssel ellátott tárcákat is. Azt talán mondanom sem kell, hogy márkás, minőségi termékekről van szó – én ugyanis nem elégszem meg az olcsó, márkátlan tárcákkal, hiszen a legutóbbi is olyan hamar tönkrement…

Alaposan átgondoltam, hogy mégis milyen stílusút szeretnék, és végül egy szép, piros bőrtárca mellett döntöttem. Nem volt könnyű a választás, mert legszívesebben mindet megvettem volna, annyira tetszettek. A megrendelés gyorsan és zökkenőmentesen történt, és utána izgatottan vártam, hogy megérkezzen. Nem kellett sokáig várnom: bár a weboldalon fel van tüntetve, hogy gyorsan kiszállítják, de ez egyenesen villámgyors volt. Nem túlzok, hiszen másnap délelőtt már a kezemben foghattam az áhított tárcát. Gyorsan el is szaladtam a könyvesboltba, hogy megmutassam a barátnőmnek.

Örülök, hogy az Anna Táska Webáruházról rendeltem, és így egy kiváló minőségű, gyönyörű női pénztárca tulajdonosa lehetek. Ezentúl nem kell attól tartanom, hogy akár a könyvesboltban, akár máshol meglátnak engem egy ócska tarisznyával, ugyanis büszkén húzom elő a táskámból a csinos tárcámat. Apropó táska: úgy érzem, hogy hamarosan abból is újat fogok venni. Kétség sem fér hozzá, hogy erről a webáruházról rendelem majd. Alig várom, hogy találjak egy elegáns darabot, ami illik a szép pénztárcámhoz.