Könyvet olvasol szívesebben, vagy inkább a telefont választod?

Azt veszem észre, hogy egyre kevesebben olvasnak könyveket. Vagy inkább azt mondanám, hogy változtak az olvasási szokásaink. A nyomtatott könyvek helyett inkább választjuk az e-bookokat, illetve a hangoskönyveket. Ezek mind hasznosak és nagyon könnyen magunkkal vihetők, ezért teljesen érthető ez a fajta változás. Ezeknek köszönhetően sokkal könnyedebbé vált a könyvek elérhetősége és a hangoskönyvek segítségével még akkor is „olvashatunk” könyveket, ha éppen úton vagyunk és vezetünk.  Alap esetben ilyenkor nem tudnánk olvasni, de az ilyen hanganyagoknak köszönhetően ezt az időt is tudjuk egy kicsit színesíteni. Persze ez a lehetőség csak akkor áll a rendelkezésünkre, ha már gyakorlott vezetők vagyunk. Hiszen kezdőként kevés tapasztalattal még nem tudunk pluszban egy hangoskönyvre is figyelni.

Én szeretek minden időt kihasználni a fejlődésre, ezért ha tehetem, akkor sétálás közben is hallgatok valamilyen hanganyagot. Ez van, hogy csak egy 20 perces séta. De amikor a buszra várok, akkor is tudom hasznosan tölteni a várakozási időt.

Az internetnek köszönhetően nem csak a könyvekhez tudunk gyorsan és egyszerűen hozzájutni, de más információkhoz is. Ilyen például a budapest telefon szerviz. Amikor egyik reggel erre rákerestem a keresőben, akkor egyből kidobott nagyon sok találatot. Nem is tudtam melyiket válasszam a sok lehetőség közül, ezért úgy döntöttem, hogy többet is megnézek és amelyik a legszimpatikusabb lesz, azt választom. A budapest telefon szerviz témában ritkán szoktam szerencsére keresgélni, hiszen általában otthon mindig van valaki, aki megoldja az ilyen jellegű problémáimat. Viszont most kijelző cserére volt szükségem, amihez már szükség van egy szakemberre.

budapest telefon szerviz

Mivel gyorsan volt szükségem szakszerű segítségre, ezért olyan szervezet kerestem, ami márkafüggetlen és már aznap el is végzi a kijelző cseréjét. Szerencsére sikerült rátalálnom az LCD Fix csapatára, akik általában már 1 óra alatt is elvégzik a legtöbb javítást és kijelzőt cserét. Bejelentkezés nélkül is lehet hozzájuk menni, ezért számomra szinte tökéletesek voltak. A weboldalukon nagyon sok információt megtaláltam arról, hogy hogyan dolgoznak, milyen szolgáltatásokat vállalnak, és hogyan zajlik a szervizelés náluk. Amikor utánanéztem minden olyan információnak, amire kíváncsi voltam, akkor már nem is volt kérdés számomra, hogy őket fogom választani.

Eldöntöttem, hogy munka után be is nézek hozzájuk. Budapesten az Allee-ban van az üzletük. De számomra könnyen megközelíthető helyen helyezkednek el, ezért a munkahelyemtől gyalog meg is tudtam őket közelíteni. Szerencsére nem állt sor az üzletnél amikor mentem, ezért fogadni tudtak és miután elmondtam a kérésemet neki is álltak a munkának. Az azonnali javítás nem csak marketing szöveg náluk, hanem valóban gyorsan és pontosan dolgoznak. A gyors munka viszont nem eredményezi azt, hogy esetleg kevésbé lennének szakmailag megfontoltak és profik. Számomra pontosan azt jelenti, hogy mivel nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ezért az ilyen munkákat már könnyen, pontosan és gyorsan el tudják végezni úgy, hogy az ügyfél teljes mértékben elégedett legyen.

Amennyiben az LCD Fix csapatát választod, akkor nem kell tartanod attól sem, hogy a készülékeid szervizelése adatvesztéssel fognak járni. Figyelnek arra is, hogy a készülék ilyen szempontból sértetlen maradjon és minden adatot megmaradjon ugyanúgy, ahogy a szervizelés előtt volt.

Ha a leírtak alapján szimpatikus lett számodra az LCD Fix csapata és számodra is könnyen megközelíthető helyen van az üzletük, akkor nézd meg a weboldalukat. Ha szükséged lenne valamilyen segítségre, akkor keresd őket bizalommal.