Lidl akciós újság online egy reménytelen könyvesboltosnak

Sokszor elgondolkodtam már azon, hogy vajon jó döntés volt-e egy könyvesboltba jönni dolgozni. Olyan szempontból testhez álló, hogy imádom a könyveket, egészen gyerekkoromtól kezdve – gyakorlatilag nem bírták kirángatni őket a kezemből. Így egész nap a közelükben lehetek, és alkalomadtán van is időm olvasni, amikor éppen nem kell kiszolgálnom, vagy adminisztrációt végeznem. Ellenben elég hosszú a nyitvatartási idő, és egy csomó mindenről lemaradok, általában éppen annyi időm marad, hogy hazafelé vásároljak és utána már semmi. Ráadásul azt is kapkodva, hiszen minél előbb érek haza, annál hamarabb tudok pihenni. Viszont jó lenne kicsit visszafogni a költségeimet, mert ez a munka, bár nagyon szeretem, de elég rosszul fizet. Ilyenkor jönne jól egy lidl akciós újság, amiből ki tudnám lesni, miket tudnék kedvezőbb áron beszerezni, de sajnos mire hazaérek, addigra a lépcsőházból már az összeset elkapkodják. Ki a fenének kell belőle 3-4 darab? A fene tudja…

Sokat bosszankodtam ezen, de sajnos akkor, amikor már úton vagyok haza, jellemzően annyira kimerült vagyok, hogy egyszerűen nincs erőm gondolkodni. Egyszerűen lekapkodom a polcokról ami szimpatikus, és már megyek is a kasszához. Ott aztán arcul csap a kellemetlen meglepetés a végösszeg hallatán, de sajnos olyankor már nincs visszaút. Hányszor jártam már így, te jó ég! Egyszer-egyszer előfordult, hogy reggel szemfüles voltam, és jött velem dolgozni egy lidl akciós újság, olyankor jobb volt a helyzet, mert üres perceimben ki tudtam keresgélni belőle a különösen jó és költséghatékony termékeket, de nagyon ritka, hogy ilyen szerencse érjen. Mikor egy barátnőm egyszer bejött hozzám kicsit nézelődni és szórakoztatni, akkor többek között erről is beszámoltam neki, azt viszont tényleg nem vártam, hogy a végén tőle érkezik a megoldás!

Szóval ahogy tettem-vettem a boltban, a barátnőm ücsörgött és csevegtünk. Panaszoltam neki, hogy milyen gondjaim vannak a vásárlással, és hogy a lidl akciós újságról mindig lemaradok. Erre mondta azt nekem, hogy akkor miért nem nézem meg online? Majdnem elejtettem a könyvet, ami a kezemben volt, mikor felfogtam hogy milyen lüke vagyok. A 21. században élünk, anyukám, nem igaz, hogy erre nem gondoltál! Na mindegy, szóval a lényeg, hogy jól elszórakoztam magamon, ő pedig addig odaült a munkahelyi gépemhez, és elkezdett keresgélni kicsit. Pár perc múlva intett, hogy menjek oda, és íme, már elő is állt a megoldással. Ott volt megnyitva egy weboldal a számítógépemen, ahol a lidl akciós újság online olvasható formában, lapozhatóan fent volt, elég jó minőségben ráadásul! Hogy ez nekem eddig miért nem jutott az eszembe? Helyet cseréltünk, én pedig alaposan átnéztem magamnak az egész oldalt, és meg kell, hogy mondjam, igazán meg lettem győzve!

Minden friss akciós kiadvány kikerül ide, ami csak az eszembe jut! Nem csak az élelmiszerláncok, de a drogériáké és barkácsáruházaké is, szóval van mit nézelődni! Mindenesetre engem most első sorban a lidl akciós újság érdekelt. Gyorsan kerítettem papírt meg tollat, és alaposan kijegyzeteltem mindent, ami érdekes volt, a márkanévtől egészen a meghirdetett árig. Így már sokkal nagyobb magabiztossággal indultam neki az esti bevásárlásnak, hiszen végre tudtam, hogy egyáltalán mi után érdemes kutatni! Sőt! Időben is, és pénzben is jobban jártam, hiszen tudtam, miért megyek, és azt is, hogy mennyibe fog kerülni! Nagyon szuper kis weboldalt talált nekem a barátnőm, alig győzöm megköszönni neki. Mostantól mindenki annyi szórólapot visz el a lépcsőházból, amennyit csak akar, engem nem fog érdekelni! Így, hogy tudom, hol található meg online a lidl akciós újság, már sokkal könnyebb dolgom van.