Ha képezzünk magunkat, azzal csak többek lehetünk

A városunk egyik legrégebbi könyvesboltja a kedvencem. Tudom, hogy nehéz életben maradni a nagy láncok mellett, de én már csak azért is ragaszkodom a jól „bevált” boltocskához és a kedves tulajdonoshoz, akivel mindig beszélgetünk egy kicsit, ahányszor betérek. De a kedves fogadtatás és a kínálat mellett az enteriőr is lenyűgöz (ennyi idő után is): a könyvek mintha egy múlt századi könyvtárban várnák, hogy belelapozzanak a kíváncsi kezek. Minden nagyon elegáns, kicsit rejtélyes is talán, abszolút nem a mai modern feeling, de nekem pont ez tetszik benne. A boltocskának egyébként komoly törzsvásárlói gárdája van minden korosztályból, és egyfajta találkozási pontként, közösségi térként is funkcionál, amiért meg pláne odavagyok. Bízom benne, hogy még sokáig fenn tud maradni a kedvenc könyvesboltom, és nem esik áldozatául az emelkedő bérleti díjaknak…

De persze a mai világban mindenre fel kell készülni. Ezért is hittem mindig abban, hogy érdemes több lábon állni, és akár élethosszig képezni magunkat. A tanulás egyrészt mindig értékteremtést hordoz magában. Másrészt a szemünk előtt nőnek ki a semmiből az új kihívások és a technológiai fejlődést se felejtsük el, mindez pedig azzal is jár, hogy új szakmák jönnek létre. Na és persze megvannak a hagyományosabbnak számító, de még mindig nagyon népszerű hivatások is. Akármelyik kategóriába essen is, ha szakmákról van szó, akkor nálam csak az Oktatozone – Felnőttképzési központ jöhet szóba. A családból már ketten is képződtek náluk, és én is nagyon kacérkodom a gondolattal. Kifejezetten keresett szakmákat tanulhatunk ki az Oktatozone – Felnőttképzési központban, modern oktatási körülmények között, szakértőktől.

Érdemes egyébként nem csupán az oktatozone.hu site-ot figyelni, hanem a social media felületüket is, ugyanis itt elcsíphetjük akár a legfrissebb kedvezményeket, és az induló tanfolyamok részleteiről is könnyen tájékozódhatunk. Ha szeretnénk néhány hónap alatt komoly szakmai ismereteket elsajátítani, a számunkra megfelelő végzettséget megszerezni, akkor az Oktatozone lesz a jó választás. Másodkézből csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni velük kapcsolatban, legyen szó ügyintézésről, az oktatókról vagy a tananyagról.

Tanulni sosem késő, az Oktatozone – Felnőttképzési központnál pedig valódi élmény! Ezért ha kacérkodsz a gondolattal, hogy váltanál, vagy csak továbbképeznéd magad az aktuális iparágban, amiben tevékenykedsz, nem érdemes sokáig haboznod. A már említett weboldalon minden fontos információt megtalálhatsz az aktuálisan induló képzésekről és a központról is, érdemes alaposan tanulmányozni a különböző menüpontokat. A 15 év szakmai tapasztalatuk profizmusukról és nívójukról árulkodik. Ha piacképes szakmát szeretnél kitanulni akár néhány hónap alatt, akkor bizony keresve se találhatnál jobbat az Oktatozone – Felnőttképzési központnál. Jó tanulást kívánok mindenkinek – még az is lehet, hogy az egyik képzésen találkozunk majd!