Majdnem elázott a könyvesboltom a csőtörés miatt

Jó néhány évvel ezelőtt átvettem egy könyvesbolt vezetését. Mindig is imádtam a könyveket, így számomra ez az álommunka. Később, amikor az idős tulajdonos elhunyt, én örököltem meg a kis könyvesboltot. Nagyon örültem neki mert igazán a szívemhez nőtt. Azonban, sajnos nem sokkal azután, hogy átvettem teljesen a boltot, majdnem elúszott az egész egy szörnyű csőtörésben.

Először nem igazán tűnt fel a dolog. Egy picit gyengébben jött a csapból a víz, de gondoltam, hogy régi az épület és a csövek is, ezért ilyesmi előfordulhat néha. Hát ebben mondjuk részben igazam volt, viszont sajnos a baj ennél nagyobb volt. Egy-két nappal később ugyanis észrevettem, hogy a bolthoz tartozó irodában a plafonon egy kis folt jelent meg. Ekkor már gyanakodtam, hogy baj lesz.

Mivel a lakásomban már volt csőtörés ezért azonnal tudtam, hogy kihez kell fordulni. A Vizszereles net egy nagyszerű és megbízható vállalkozás, akik sürgős esetben akár egy órán belül is kiszállnak. A weboldaluk is nagyon profi, emlékszem azért is nem keresgéltem tovább, mert annyira megtetszett. Eleve a honlap dizájnja is megkapó volt, az elrendezés pedig tovább növelte a szimpátiámat. A Vizszereles net weboldala azért is nagyszerű, mert a fontos információkat feltűnően írták ki, illetve sok hasznos tippet adnak a vízszereléssel kapcsolatos problémák megelőzésére és kelésére. Nem is haboztam sokáig, felhívtam a Vizszereles net honlapján található telefonszámot.

Sajnos valóban csőtörés történt a boltban

A Vizszereles net munkatársa azt mondta, hogy az elmondottak alapján valóban csőtörésnek tűnik a probléma. Adott néhány instrukciót, hogy mit csináljak, amíg kiér a helyszínre. Amíg a szerelőt vártam csináltam helyet a boltban, hogy mindenhez hozzá tudjon férni, amihez csak szükséges. A megbeszélt időpontban meg is érkezett és elkezdte felmérni a helyzetet. Az is nagyon tetszett a Vizszereles net-ben, hogy a legmodernebb felszereléssel dolgoztak. Például csőtörés esetén a csatornakamerázással szokták felmérni, hogy pontosan hol található a probléma.

Miután felmérte a terepet a szerelő, elmondta, hogy valóban csőtöréssel van dolgunk. Azt mondta, hogy még idejében észrevettem a problémát és így nem okozott nagyobb kárt a könyvekben, vagy magában az épületben. Megbeszéltük, hogy hogyan fog zajlani a javítás, hogy nagyjából mennyi időt vesz igénybe. Szerencsére volt biztosításom ilyen esetre is, és a Vizszereles net olyan számlát ad ki, amit ők is elfogadnak. A Vizszereles net szerelője megnyugtatott, hogy maximum három napig kell zárva tartanom, hogy minden szükséges munkát elvégezzenek.

Örültem, hogy ennyivel megúsztam a dolgot és el is határoztam, hogy ezentúl egy-két évente ellenőriztetni fogom a vízhálózatot, hogy véletlenül se lephessen meg még egyszer ilyen csőtörés.